onsdag 4 juni 2008

Individualism

I dessa tider ska allt vara individuellt. Man ska ha det som grannen INTE har. Kunden kan idag "designa" det mesta själv, från mönstrade bilar till egna T-shirt. Självklart kan vi också köpa individuellt "designade" smycken utan att vara designers själva. Och det är KUL!

Det finns många möjligheter att med hjälp av ett stort urval berlocker/charms och infattade stenar sätta ihop ett armband/halsband/ring/örhänge och på så sätt visa vem man är, (eller skulle vilja vara).
Ringar kan plockas ihop i olika kombinationer och infattade ädelstenar kan bytas ut efter färg på kläder och humör. Det finns en mängd möjligheter för kunden att plocka ihop ett personligt armband/halsband. Berlocker kan önskas til speciella dagar av släkt och vänner och spegla ens personlighet och påminna om höjdpunkter i livet.

Pandora, Thomas Sabo, Aagaard, Heiring m.f har alla smycken som kan kombineras till en "egen design" eller ett urval av charms som gör att man kan skapa sitt eget smycke. Möjligheterna är många, både till billigare och exklusivare varianter, där finns något som passar till de flesta plånböcker.
Själv är jag svag för ringar. Heirings Possibilities, som både kan kombineras och användas var för sig är så himla snygga, så jag vet vad jag ska önska mig =)

Inga kommentarer: