Hjälp barn i katastrofer

söndag 15 februari 2009

Smycken för män

Kvinnor har ju inte ensamrätt på att smycka sig. Jag har varit lite dålig på att skriva om smycken till män så här kommer lite tips på länkar för smycken till killar/män. Tänkte inte ta med dyrare designsmycken men Georg Jensen slank ändå med då jag tycker hans smycken är otroligt snygga. Som vanligt finns det mycket, mycket mer att välja på , det är bara att leta.

http://www.presidentor.se/ Stål och gummi. Allt från armlänk och halskedjor till sedelklämmor och skärp. Bra priser!
http://www.lash.se/ Nätbutik för män. Inte bara smycken men här finns armband, halsband och örhänge. Metall, stål och läder.
http://www.cwil.se/ Svenskt märke som startade 2007, målet är att skapa smycken, väskor och accessoarer för män. Fotbollsspelaren Christian Wilhelmsson är delaktig i det kreativa arbetet med collektionerna.
http://manschettknapparna.se/ Här finns nog något för alla med en passion för manchettknappar. Allt ifrån enkla stilrena modeller till fyrtal i Ess eller varför inte Formel I bil!
http://www.georgjensen.com/ Georg Jensen har en collektion för män. Det är ringar, halsband, manchettknappar och armband. Snyggt!





Inga kommentarer: